Waarom Boardshortz.nl?

Om verhalen te delen van surftrips en sneeuwreizen. Tips te delen. En inspiratie te geven.

Sinds 2011 vind je deze verhalen terug op Boardshortz.nl. Het idee daarbij is om je inspiratie te geven voor jouw surf- en/ of sneeuwtrip. We zoeken de wat minder bekende surfspots en skiresorts op. Weg van de massa’s. Dit betekent overigens niet, dat we het grote bekende helemaal links laten liggen.

Wat ons betreft gaat het om de pure belevenis van deze sporten en lifestyle. En zo dicht mogelijk bij de natuur te zijn. Die pure belevenis staat voorop. En de partners met wie we werken voldoen hier ook allemaal aan. Authentiek en gericht op de natuur.

Door wie?

Jurjen – Oprichter

jurjen van den broek

De Franse golven en de sneeuw in de Alpen zijn sinds de jaren 80 bepalend voor me. Toen nog met m’n ouders. Later met vrienden. En nu heb ik het geluk dat m’n gezin hier ook zin in heeft. Er moet altijd een trip in het vooruitzicht liggen.

Mijn andere passie is digital marketing. Vandaar dit platform.

Je kan me wakker maken voor een croissantje en cleane golven. Je vindt me vooral bij Surfana Zandvoort en Parnassia, omdat ik in Haarlem woon.

Nog meer weten? Volg me op Instagram of Linkedin.

Edwin – Eco ambassadeur

Edwin Reij

Mijn naam is Edwin Reij en mijn grote passie is wintersport. Als 4-jarig jochie ging ik voor het eerst op wintersport. En er volgden nog vele trips.  Skiënd of snowboardend van een berg af, mooier bestaat niet!

In het algemeen ben ik graag buiten. Tegenwoordig met mijn vrouw en dochter veel in het bos, bij of op het water of aan het strand. Kleinschalig en minder bekend zijn de voorkeuren voor reizen en vakanties, waarvan ik graag mijn ervaring deel.

En verder? Wijntje en goed gezelschap bij een picknick of BBQ sta ik altijd voor open.

Meerdere reporters

Ondertussen zijn er meerdere reporters in het veld, die deze passies willen delen. Zoals Carlijn van Ressies Redesign. En Olivier en Sabrina van het Surf Project. Bekijk hun bijdragen hier.

Wil je zelf een bijdrage leveren?

Mail ons dan op info at boardshortz punt nl.

Contact opnemen?

Wil je contact opnemen? Leuk!

Mail ons dan op info at boardshortz punt nl