De kaartverkoop voor het Poederbaas Freeride Festival/NK Freeride 2020 is begonnen! Na een succesvolle editie van dit event afgelopen winter volgde in april de aankondiging. Poederbaas organiseert komende winter opnieuw het Freeride Festival gecombineerd met de NK Freeride. Nu het winterseizoen voor de deur staat en de wintersport plannen in volle gang zijn, is de locatie bekend en staan de early bird tickets online!

NK Freeride gouden greep

Poederbaas heeft zich altijd hard gemaakt voor de freeride-sport in Nederland. In 2014 werd de eerste editie van het Poederbaas Freeride Festival georganiseerd. Dit concept werd enthousiast ontvangen. Vorig jaar was er voor het eerst de combinatie met het NK Freeride en dit bleek de gouden formule: fanatiek freeriden gecombineerd met dikke feesten.

Kappl

Het spektakel vindt wederom plaats in Kappl, Tirol van 7 – 13 maart 2020. Deze winter zijn hier ook een Open Faces 3* FWQ-qualifier en de Freeride Junior World Championship 2020 gepland. Het gebied biedt veel variatie waardoor er voor zowel de qualifier als de finale een uitdagende afdaling is. De vorige editie heeft alle verwachtingen overtroffen. Sneeuwcondities om u tegen te zeggen, enthousiaste deelnemers en een face waar de lijnkeuzes oneindig waren. Tel daar een blauwe lucht, felle zon en DJ’s die dikke platen draaien bij op en je hebt een legendarische week.

Veelzijdig programma

Wat dit evenement uniek maakt, is dat het publiek een combinatie is van fanatieke wintersporters en ervaren freeriders. Dit zorgt ervoor dat er flinke ruimte is voor talentontwikkeling. Voor zowel beginnende als ervaren freeriders is er genoeg te doen: van safety-clinics tot toeren met ervaren gidsen.

Op ​www.poederbaas.com​ kun je je kaartjes scoren voor zowel het festival als de deelname aan de wedstrijd. Tot en met 31 oktober kun je voor €129,- een early bird ticket scoren, dus wees er snel bij. Vanaf 1 november komen de regular tickets in de verkoop voor €139,-.