Nooit eerder kozen zo veel internationale ski- en snowboardteams voor SnowWorld Landgraaf als trainingslocatie ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen.

SnowWorld zag een groeiende vraag van teams uit de Alpenlanden, maar boorde ook nieuwe markten aan van teams uit Canada en zelfs China en Japan. Dankzij de door de Federation International du Ski (FIS) gecertificeerde piste en het Europacup-waardige funpark, de goede condities van de sneeuw en de constante trainingsfactoren is SnowWorld Landgraaf ideaal voor professionele teams van over de hele wereld. Het complete aanbod van alle faciliteiten onder één dak is voor trainingsdoeleinden zeer geschikt.

“De voorbereidingen op de intensieve trainingsprogramma’s worden in overleg met de coaches uitgevoerd door de verschillende specialisten van SnowWorld. Van onze koks die zorgen voor een aangepast sportmenu tot en een vast team dat in de nacht met pistenbully rijdt. Er is niks mooiers dan heel vroeg in de ochtend die mooie witte piste te zien die er als een strak en ijzig laken bij ligt”, aldus Pascal Gulpen, General Manager SnowWorld Landgraaf.

Gulpen vervolgt; “Er heerst een bijzondere en internationale sfeer door de vele talen die in het pand gesproken worden. Sommige even in rust modus, andere sporters rennen alweer de trappen op van de Wilhelmina berg. Alle faciliteiten worden optimaal benut. Maar af en toe heel even ontspannen met een ritje in de Alpine coaster moet gelukkig ook kunnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.