Skiën in Hawaii? Yep!

Het kan. Zelfs in Hawaii. Natuurlijk veel beter bekend als surfmekka, maar er valt ook sneeuw op de vulkanen. Liften zijn er niet. Maar er is daadwerkelijk een klein skigebied. Bij Mount Kea moet je wezen. In januari en februari heb je de grootste kans op sneeuw. En er zijn zelfs wedstrijden. Afhankelijk van de sneeuw uiteraard.

Skien Hawaii
Skien Hawaii

Maar wist je, dat je ook in Lesotho kunt skiën? AfriSki heet het skigebied. Van juni tot en met augustus gekopend. Het is wel een klein gebied.

Skien Lesotho
Skien Lesotho

En waarschijnlijk wist je ook dat je in Dubai kunt skiën. Dit keer niet buiten, maar binnen. Een bizarre koelkast hebben ze van al het oliegeld weten te bouwen. Inclusief een zwarte piste!

Skihal Dubai
Skihal Dubai

Meer van deze exotische skigebieden zien? Bekijk het overzicht op de Engelse Telegraaf!

Heb jij nog een toevoeging?

Vorig artikelSurf films selectie
Volgend artikelWelk snowboard kopen?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.