? HELP MEE AAN MEER ZELFVERTROUWEN VOOR KINDEREN MET DOWN, AUTISME OF ADHD

De enthousiaste vrijwilligers van Stichting Surf Project geven surfles aan kinderen met Down, autisme of ADHD. Dit heeft een positief effect op de ontwikkeling en geeft het zelfvertrouwen een enorme boost.

VOORbeeld Verkiezing

Onlangs is het Surf Project gevraagd om mee te doen aan de ‘VOORbeeld-Verkiezing’: een ondernemersinitiatief voor projecten waar Nederland mooier van wordt.

Een enorme eer en als ze winnen kunnen ze nog meer kinderen helpen.

Wat kan jij doen?

Er zijn nog stemmen nodig om te kunnen winnen.

Je kan via Facebook en Linkedin stemmen en totaal maarliefst 20 punten geven.

Stem via https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2019 op het Surf Project. Om de kansen te vergroten kun je twee keer stemmen (via Facebook én via Linkedin).

Alvast bedankt! ?

PS: Please spread the word!

Vorig artikelNoord-IJsland wintersport: tripreport
Volgend artikelSurftips Podcast #1 | De intro.
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.