Surfjaar op Instagram

Het was een lekker surfjaar, dat uiteraard ook in beeld werd gebracht. Onder andere via Instagram. Hieronder vind je BoardShort’s top 5 foto’s op Instagram van 2014.

Nummer 5

De nummer 5 van 2014 is geschoten bij Franse secretspot: C4. Net boven Moliets.

NR 5
Nummer 4

De finaledag van het Surf Project. Dit jaar voor het eerst georganiseerd; surfen voor kinderen met een beperking. De kinderen leerden in een 3-daagse surfcursus te golfsurfen. Het doel van het Surf Project is om deze kinderen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te geven. En dat doel werd absoluut bereikt.

(Ontdek meer over het Surf Project)

NR 4
Nummer 3

Was 11 juli de beste dag van het jaar voor Noord Holland? Ik denk het wel. In de zomer zorgde een stevige depressie voor dikke bakken uit het Noordwesten. En de wind ging er helemaal uit. De zon kwam door. Het werd goed warm. En zo hadden we een dag met super cleane en krachtige golven van 1.5 tot 2 meter. Oftewel: een “Franse dag”, zoals we dat dan noemen.
(Overigens is de foto door Sylvain Fleur geschoten)

NR 3
Nummer 2

Nog een lekker surfdagje in Nederland. Een kleine swell uit het Noordwesten en geen wind.

NR 2

Nummer 1

Tijdens één van de mooie surfvakanties in 2014 stuitten we op een lege line-up. Dit keer in Frankrijk, messanges. Zomersweer en lange lijnen. De ultieme manier om zo je dag te starten? Ik denk het wel. (meer foto’s van deze surftrip)

NR 1

 TIP: Volg BoardShortz.nl ook op Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.