Het team van Boardshortz werkt dit seizoen samen met Cortazu. Het gaat om premium outerwear met de hoogst denkbare kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Dit kan doordat de kleding direct vanuit de fabriek aan de consument wordt verkocht.

Daarnaast heeft Cortazu een samenwerking met Justdiggit. Dit is een initiatief dat in diverse Afrikaanse landen investeert in groenprojecten.

Kans op twee geweldige Shell Jackets

Om onze samenwerking met Cortazu te vieren mogen wij twee geweldige Shell Jackets weggeven in deze win-actie: een dames- én een herenmodel. Lees onderaan dit artikel hoe jij kans maakt op deze mooie jas die zich uitstekend leent voor buiten spelen. De actie loopt tot 6 juni.

Heren model

Cortazu Shell Jacket

Voor de Shell Jacket worden de hoge kwaliteit materialen uit Japan gehaald. Zo gebruikt Cortazu bijvoorbeeld YKK AquaGuard-ritsen en de Dermizax®EV. Dit drielaagse membraan is 100% water- en winddicht, licht in gewicht en alsnog buitengewoon ademend. De stof is dan ook specifiek ontwikkeld om maximale bescherming en comfort te bieden tijdens veeleisende activiteiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Dames model

Cortazu ontwerpt jassen met de focus op functionaliteit en het leveren van de hoogste kwaliteit. Er is tot in detail nagedacht over de 20+ features: van een capuchon waar je helm inpast tot vakjes voor je skipas en creditcard. Zo zorgt Cortazu ervoor dat de klant volop kan genieten van de volgende outdoor ervaring.

Hoe groener de aarde, hoe koeler de planeet.

Om van de natuur te kunnen blijven genieten is het belangrijk dat de aarde weer afkoelt. Onderdeel van de Cortazu-missie is om onze aarde groener te maken. Daarom werkt Cortazu samen met Justdiggit. Voor elke verkochte jas, hergroenen we 50M2 aan land aan de voet van de Kilimanjaro. Immers, als we de aarde kunnen opwarmen, dan kunnen we haar ook weer afkoelen.

Enthousiast geworden? Benieuwd naar de outdoorkleding van Cortazu? Ga voor informatie en vragen naar: www.cortazu.com.  

Hoe kun jij deze geweldige jas winnen?

Onder de deelnemers aan deze winactie verloten we zowel heren als een dames Shell Jacket. Deze jas heeft een waarde van € 369,-.

Je kunt meedoen door de volgende twee stappen te doorlopen. Meedoen kan tot en met 6 juni 2019.

  1. Volg Cortazu en Boardshortz op Instagram (Instagram.com/boardshortz_nl)
  2. Like deze winactie op Instagram en tag je beste vriend(in) die deze Cortazu niet zou misstaan (klik hier)

PS: Volg je onze Instagram al dan hoef je alleen nog maar deze winactie te liken op Instagram en iemand te taggen.