Surf camper huren in Nederland en daarbuiten.

Travel & Surf in een camper

T2 volkswagen huren

Op surfvakantie met een camper. Een droom voor veel surfers. En dat is niet voor niets. Met een surf camper voel je die totale vrijheid net even meer.

Volkswagen camper

Surfcampers komen in alle soorten en maten. De meest in het oog springende is de Volkswagen T2. Sowieso zijn alle Volkswagenbusjes een veel geziene gast langs de kust. Met en zonder surfboard.

Maar wát is een surf camper?

Een surf camper is een camper waarin of waarop je je surfboard kunt leggen. En waarmee je de kust af kan rijden op zoek naar mooie surfspots. Uiteraard moet er een mogelijkheid zijn om erin te slapen. Wat ons betreft zijn dat de essentials voor een surf camper. Uiteraard kan je het verder zo gek maken als je wilt. Keuken erin? Douche erin? Et cetera.

Camperverhuur: kan dat in elk land?

In elk land dat aan de kust ligt eigenlijk. In Nederland kan je surfcampers huren. Maar ook in Frankrijk, Engeland, Spanje en Portugal. Vaak kan je voor een voordelige prijs een surfboard erbij huren. Bij Bluebird Campers bijvoorbeeld. Voor € 35 extra huur je voor de totale huurperiode er een surfboard bij. Wel zo makkelijk. En dan hoef je je surfboard niet mee te nemen in het vliegtuig. Wat toch snel € 80 – € 150 euro voor een retourtje kost.

Wat kost het huren van een surf camper?

Elke verhuurder maakt eigenlijk wel onderscheid tussen een laag en hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt gemiddeld van juli tot en met september. En het laagseizoen zijn de resterende maanden. Sommige verhuurders hebben ook nog een midseizoen. Mei-Juni en September-Oktober gelden dan vaak als midseizoen.

In het hoogseizoen betaal je snel tot € 800 euro per week. In het laagseizoen red je het vaak voor € 500 euro per week. We praten over gemiddelde prijzen met de basis verzekering. En zonder “add ons” zoals het huren van surfboard.

Surfcamper huren in Portugal

Wil je naar Portugal?

Dan hebben we een tip.

Siestacampers.com