Waarom Boardshortz.nl

Om verhalen te delen van surftrips en sneeuwreizen. Sinds 2011 vind je deze verhalen terug op Boardshortz.nl. Het idee daarbij is om je inspiratie te geven voor jouw surf-, road- en/of poedertrip.

We zoeken de minder bekende spots en resorts op. Weg van de massa’s. Lekker in de natuur. Dit betekent overigens niet, dat we het grote bekende helemaal links laten liggen. Hier ligt alleen niet onze focus.

We zullen overigens géén “secret surfspots” delen. We noemen alleen spots die bekend zijn uit boeken als de Stormrider Guide, I Love The Seaside en Surf & Stay.

Wat ons betreft gaat het om de pure belevenis van deze sporten. Zo dicht mogelijk bij de natuur te zijn. De partners met wie we werken voldoen hier ook allemaal aan.

Daarnaast vind je hier opvallende, leuke en mooie verhalen, foto’s en films op surf- en sneeuw gebied. Van meerdere reporters in het veld, die deze passies delen.

Wil je zelf een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op.

Contact?

Neem hier contact met ons op.

Samenwerken?

Leuk! Bekijk de mogelijkheden.

Wie zit er achter Boardshortz.nl

Jurjen

Boardshortz.nl is in 2011 door Jurjen opgezet.

Jurjen van den BroekThat’s me.

De Franse golven en de sneeuw in de Alpen zijn sinds de jaren 80 bepalend voor me. En altijd moet er een trip in het vooruitzicht liggen. Toen nog met m’n ouders. Later met vrienden. En nu heb ik het geluk dat m’n gezin hier ook zin in heeft.

Mijn andere passie is digitale marketing. Vandaar dit platform.

Nog meer weten? Volg me op Instagram of Linkedin

Edwin

Sinds 2017 is Eco ambassadeur Edwin aangehaakt

Powfinder snowboard rider Edwin

Edwin vind je in de poeder. Of in gedachten daar. Heeft oog voor de natuur en de vurige wensen dat zijn dochter in een schone zee zal blijven zwemmen en sneeuw in de Alpen als gewoon blijft vinden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.