Waarom Boardshortz.nl

 

Om verhalen te delen van surftrips en sneeuwreizen. Sinds 2011 vind je deze verhalen terug op Boardshortz.nl. Het idee daarbij is om je inspiratie te geven voor jouw surf-, road- en/of poedertrip.

We zoeken de minder bekende spots en resorts op. Weg van de massa’s. Lekker in de natuur. Dit betekent overigens niet, dat we het grote bekende helemaal links laten liggen. Hier ligt alleen niet onze focus.

Contact?

Neem hier contact met ons op.

Samenwerken?

Leuk! Bekijk de mogelijkheden.

We zullen overigens géén “secret surfspots” delen. We noemen alleen spots die bekend zijn uit boeken als de Stormrider Guide, I Love The Seaside en Surf & Stay.

Wat ons betreft gaat het om de pure belevenis van deze sporten. Zo dicht mogelijk bij de natuur te zijn. De partners met wie we werken voldoen hier ook allemaal aan. Meer en meer geven wij aandacht aan keuzes met een ecologische en duurzame dimensie.

Daarnaast vind je hier opvallende, leuke en mooie verhalen, foto’s en films op surf- en sneeuw gebied. Van meerdere reporters in het veld, die deze passies delen.

Wil je zelf een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op.

 

Wie zit er achter boardshortz.nl?

 

Jurjen

Boardshortz.nl is in 2011 door Jurjen opgezet.

Jurjen van den Broek

That’s me.

De Franse golven en de sneeuw in de Alpen zijn sinds de jaren 80 bepalend voor me. En altijd moet er een trip in het vooruitzicht liggen. Toen nog met m’n ouders. Later met vrienden. En nu heb ik het geluk dat m’n gezin hier ook zin in heeft.

Mijn andere passie is digitale marketing. Vandaar dit platform.

Nog meer weten? Volg me op Instagram of Linkedin

Edwin

Sinds 2017 is Eco ambassadeur Edwin aangehaakt.

Powfinder snowboard rider Edwin

Edwin vind je in de poeder. Of in gedachten daar. Als 4-jarig jongetje voor het eerst op ski’s gezet. Sindsdien jaarlijks of liefst meerdere keren per jaar de sneeuw opgezocht. Met als hoogtepunt een seizoen skileraar in Ischgl zijn.

Mag ‘s zomers ook graag aan het strand en in de zee vertoeven. Heeft oog voor de natuur. En de vurige wens dat zijn dochter in een schone zee zal blijven zwemmen en sneeuw in de bergen als gewoon blijft vinden. En met Boardshortz geeft hij graag aandacht aan initiatieven die daar aan bijdragen. Naast dat hij het leuk vindt om reiservaringen en belevenissen te delen.

 

Een paar feiten op een rij:

 

Boardshortz kreeg in 2018 meer dan 300.000 unieke bezoekers.

We bereiken elke week meer dan 2.000 mensen via Facebook.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.