Waarom Boardshortz.nl?

Boardshortz.nl is in 2011 ontstaat uit passie voor surfen en sneeuw. Hier vind je dan ook surf- een sneeuwverhalen. Surf- en poedertrips om anderen te inspireren. En tips om meer uit je surfen, skiën en snowboarden te halen. En bovenal: om de passie te delen met elkaar. #sharethestoke

Wat ons betreft gaat het om de pure belevenis van deze sporten. Zo dicht mogelijk bij de natuur te zijn. De partners met wie we werken voldoen hier ook allemaal aan. Meer en meer geven wij aandacht aan keuzes met een ecologische en duurzame dimensie

Disclaimer: surfspots

We zullen géén “secret surfspots” delen. We noemen alleen spots die bekend zijn uit boeken als de Stormrider Guide, I Love The Seaside en Surf & Stay.

Team

Zoveel content maak je niet alleen. Hieronder zie je welke dudes en dudettes de passie delen. En daaronder de recente berichten die we als team hebben gepubliceerd.

Contact of samenwerken?

Neem hier contact met ons op. Bijvoorbeeld voor als je een specifieke tip wilt? Als je zelf content wilt maken? Of als je wilt samenwerken voor promotie doeleinden.

Check ook onze Surftips podcast

surftips podcast

Door wie?

Jurjen

Boardshortz.nl is in 2011 door Jurjen opgezet.

Jurjen van den Broek

That’s me.

De Franse golven en de sneeuw in de Alpen zijn sinds de jaren 80 bepalend voor me. En altijd moet er een trip in het vooruitzicht liggen. Toen nog met m’n ouders. Later met vrienden. En nu heb ik het geluk dat m’n gezin hier ook zin in heeft.

Mijn andere passie is digitale marketing. Vandaar dit platform.

Nog meer weten? Volg me op Instagram of Linkedin.

Edwin

Sinds 2017 is Eco ambassadeur Edwin aangehaakt.

Powfinder snowboard rider Edwin

Edwin vind je in de poeder. Of in gedachten daar. Als 4-jarig jongetje voor het eerst op ski’s gezet. Sindsdien jaarlijks of liefst meerdere keren per jaar de sneeuw opgezocht. Met als hoogtepunt een seizoen skileraar in Ischgl zijn.

Mag ‘s zomers ook graag aan het strand en in de zee vertoeven. Heeft oog voor de natuur. En de vurige wens dat zijn dochter in een schone zee zal blijven zwemmen en sneeuw in de bergen als gewoon blijft vinden. En met Boardshortz geeft hij graag aandacht aan initiatieven die daar aan bijdragen. Naast dat hij het leuk vindt om reiservaringen en belevenissen te delen.

Lisanne

Lisanne Boardshortz

In de zomer van 2020 is Lisanne ons komen versterken. Lisanne is een enthousiaste beginnende surfgirl, die nog de nodige nosedives maakt. Maakt overal foto’s van en ontdekt graag nieuwe hotspots in binnen- en buitenland. Leren kiten staat nog hoog op het verlanglijstje!

Check hier haar berichten.

Ruth

Ruth op Boardshortz.nl

Sinds Ruth het surfen ontdekt heeft, is ze niet meer uit het water weg te slaan. Aan enthousiasme ontbreekt het haar nooit, zelfs met de kleinste rimpel is ze in zee te vinden. Want als beginnend surfster wil je zoveel mogelijk uren maken! Op flat days vind je haar in de natuur, schrijft ze een stukje en spaart ze voor haar eerste surftrip.

Check de berichten van Ruth

Marnix

Marnix maakt te gekke video’s. Is ook niet voor niets filmmaker. En heeft passie voor de golven. Gouden combinatie voor toffe surf video’s.

Check hier de berichten van Marnix.

Arturo

arturo surfer

Arturo is (nu nog) onze enige Belgische content creator. En wat voor één. Is altijd in het water te vinden. En strooit dan met vette turns. Hij geeft je de expert tips.

Check de berichten van Arturo en/ of zijn Instagram

Carl

Carl

Carl is onze ski fanaat. Altijd zijn limieten aan het verkennen. En innovaties aan het ontdekken. Of het nou in het park is of buiten de piste. Laat je inspieren.

Check hier zijn laatste bericht: Toerskiën, durf en kan ik het?

De laatste surfberichten

De laatste sneeuwberichten

De laatste podcasts

Een paar feiten op een rij:

boardshortz resultaten

Boardshortz kreeg in 2018 meer dan 300.000 unieke bezoekers, in 2019 bijna 400.000 en in 2020 gaan we richting de 500.000.

facebook boardshortz

We bereiken elke week meer dan 2.000 mensen via Facebook. Op Instagram veel meer.