Home » Outdoor

Hier ben je dé plek voor alles op het gebied van avontuurlijke outdoor sporten. Bij ons kun je terecht voor informatie en inspiratie over de meest uiteenlopende buitensporten. Van winterzwemmen tot freediven en van surf-skate tot ski-touring. Maar natuurlijk nog veel meer.

De natuur in

Onze missie is om mensen te inspireren om de natuur in te gaan en te genieten van de vele mogelijkheden die de buitenwereld te bieden heeft. Wij geloven dat buitensporten niet alleen goed zijn voor de gezondheid en het welzijn, maar ook bijdragen aan een positieve mindset en een gevoel van vrijheid.

Op onze website kun je terecht voor allerlei informatie over verschillende outdoor sporten.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een aparte pagina over winterzwemmen, waar je alles kunt lezen over de voordelen van het zwemmen in koud water en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden.

Naar Winterzwemmen

Ook hebben wij een pagina over freediven, waar je alles kunt lezen over de technieken en hoe je veilig kunt duiken zonder zuurstoftank.

Naar freediven

En tenslotte hebben wij een pagina over surf-skate, waar je alles kunt lezen over deze unieke combinatie van surfen en skateboarden.

Naar de surf skate gids

Wij hopen dat onze website jou zal inspireren om de natuur in te gaan en te genieten van de vele mogelijkheden die de buitenwereld te bieden heeft. Wij zijn er van overtuigd dat buitensporten een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en gelukkige levensstijl. Dus aarzel niet en bekijk onze website voor meer informatie en inspiratie over outdoor sporten.