Appartementos Villa Sofia in Oyambre

Goed overnachten. En surfen.

Sinds 2015 zijn de poorten geopend van Villa Sofia. Een knus appartementen complex(je) in Oyambre bij San Vicente de la Barquera. Gelegen in het prachtige Cantabria in Noord Spanje op anderhalf uur rijden van Bilbao.

Met een surfstrand voor de deur.

Villa Sofia wordt gerund door Conchita en haar broer. Ze hebben in Antwerpen gewoond en spreken dus zelfs een beetje Nederlands.

Villa Sofia heeft perfecte appartementen vanwege:

  • Goed uitgeruste keuken
  • Fijne badkamer met goede douche
  • Uitstekende bedden
  • Heerlijk ontbijt
  • Fantastich uitzicht op de bergen en op de oceaan

9 plus

Villa Sofia krijgt op Booking.com extreem goede recensies. In juni 2021 stond het cijfer op 9,8 met meer dan 200 reviews. En dat is niet voor niets, gezien bovenstaande punten.

De appartementen zijn fantastisch, maar de omgeving is minstens zo mooi en indrukwekkend. Ontdek hieronder meer over het surfen, de leuke dorpjes en de omgeving met de Picos de Europa.

Ga direct naar de website van Villa Sofia en ontdek meer.

Foto’s van Villa Sofia

Unieke locatie

De locaties van Villa Sofia is werkelijk uniek. De surf van Oyambre is direct om de hoek. Nog geen 5 minuten lopen. Ideaal dus voor een surf, eat, sleap and repeat surfvakantie.

Surfen Oyambre

Oyambre staat bekend als een hele goede surfspot. Je hebt hier mellow golven. Zeker bij golven uit het Noordwesten krijg je hier lekkere golven binnen rollen. En dat in een natuurlijk setting met de heuvels, koeien, paarden en vooral locals in het water. Vriendelijke locals.

Voor Spaanse surfers is Oyambre vooral een plek voor beginners en intermediates. Ervaren surfers surfen eerder bij Meron in San Vicente.

surfen oyambre

San Vicente de le Barquera

En het leuke van deze locatie is dat je om de hoek (5 km) zit van San Vicente de la Barquera. Een oud dorp gelegen tussen de bergen en de oceaan.

San vicente de la barquera

Picos de Europa

Wat de locatie helemaal afmaakt is het uitzicht aan de ene kant op de baai van Oyambre en aan de andere kant op bergen van cirva 2.500 meter hoog: de Picos de Europa.

Naar de website van Villa Sofia.

RECENSIES OVERZICHT
Locatie
10
Gastvrijheid
9,5
Surfmogelijkheden
9,5
Prijs/ kwaliteit
10
Vorig artikelVoorkom deze surf fouten
Volgend artikelSurftrip Cantabria: sneeuw en elke dag surf
Mijn grote hobby is surfen, snowboarden en skiën. Als het maar met buiten een water een relatie heeft. En als ik niet in het water of in de sneeuw kan spelen, ontdek ik de grenzen van de digitale marketing wereld. Ook fotografie is een hobby. Van veel foto's op Boardshortz.nl ben ik de afzender.
villa-sofiaEen unieke plek waar je zo bent (vliegend naar Bilbao). De omgeving is verbluffend. De surf fantastisch. En de appartementen perfect met goed uitgeruste keuken en fijne badkamer. En uitstekende bedden.