Accommodatie bij Arugam Bay

“Stay Golden,” gerund door Angie, Rihan en hun lieve zoon Rami, was onze oase in Arugam Bay. Aan de oostkant van Sri Lanka.

stay golden sri lanka

Surfen in Arugam Bay

Arugam Bay, het kroonjuweel is van het Sri Lankaanse surfen. Het straalt een onmiskenbaar chille sfeer uit. De meeste surfers, zowel beginners als gevorderden, gaan ‘s ochtends of ‘s avonds surfen, meestal om de brandende middagzon te ontwijken. Want de golven staan er continu (in het surfseizoen van april tot oktober).

arugam bay righthander

arugam bay sri lanka

Ontdek alles over surfen in Arugam Bay.

Stay Golden ligt op slechts een korte fietstocht (of 15 minuten lopen) van het hart van Arugam Bay en biedt voorzieningen zoals gratis fietsen, een lekker zwembad, schone kamers (met airco) en surfboards.

stay golden

Yogaliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen tijdens de dagelijkse sessies.

Leuk om te doen

tours met Stay Golden

“Stay Golden” organiseert ook surflessen, tours en safari’s voor degenen die de plaatselijke cultuur en natuur willen opsnuiven. Ook surfboards zijn aanwezig.

Wij hebben een tocht met de TukTuk naar een tempel op een rots gemaakt, een 1,5 uur durende rit met een tuk-tuk. Het panoramische uitzicht na de beklimming – uitgestrekte jungle, imposante rotsen en jungle – was de trip meer dan waard. Beter dan Yala. En terug richting Stay Golden zagen we ze : olifanten die gracieus door de rijstvelden slenterden. Fantastisch!

olifant bij arugam bay

Lees ook ons Sri Lanka verslag.

Check Stay Golden

Check hier Stay Golden op Booking.com

RECENSIES OVERZICHT
Prijs/ kwaliteit
90 %
Vorig artikelSri Lanka: surfen en safari met het gezin
Volgend artikelHoe beleef je in Europa de Endless summer?
Mijn grote hobby is surfen, snowboarden en skiën. Als het maar met buiten een water een relatie heeft. En als ik niet in het water of in de sneeuw kan spelen, ontdek ik de grenzen van de digitale marketing wereld. Ook fotografie is een hobby. Van veel foto's op Boardshortz.nl ben ik de afzender.
stay-golden-arugam-bayWat een heerlijke plek aan zee bij het wat drukkere Arugam Bay. Hier vind je rust. Heerlijk eten. En verkoeling in het zwembad. Perfect plekje. Ook voor niet surfers.