ola onda ericeira

Een prachtige plek met heerlijke surfspots in de buurt

Jasper en Darcie zijn in 2016 Ola Onda gestart. Een Guesthouse in Ericeira. Een prachtige plek met heerlijke surfspots in de buurt. Maar niet alleen voor surfers een goede plek. Ook voor weekendtrippers. En cultuursnuivers. Lissabon is een half uurtje rijden. En Sintra en Mafra liggen om de hoek.

Tip! Check ook de Ericeira Surf Gids

Achtergrond van de oprichters

Jasper en Darcie hebben Haarlem verruilt voor Portugal. Hiervoor werkte Jasper o.a. onder andere bij Gasthoff Zillertal in Mayrhofen en als shopmanager in de Burton winkel in Dubai en bij de Revert in Haarlem. Darcie werkte bij een pr-bureau in Amsterdam. Maar sinds 2016 dus in Ericeira. En dat bevalt goed.

Over Ola Onda

Olá Onda Guesthouse biedt plek aan maximaal 12 personen. De doelgroep is 25-45 jaar, en houdt van de oceaan, lekker eten en van het ontdekken van de Portugese cultuur. Olá Onda niet perse een surfhouse, want daar zijn er genoeg van in Ericeira. Het huis is helemaal gerenoveerd, maar de authenticiteit is volledig behouden. Uiteraard met de Portugese tegeltjes aan de muur. Maar zelfs de kleine tegeltjes van het terras zijn in stijl.

Surfers zijn bij Ola Onda een natuurlijke groep, die vaak het Guesthouse bezoeken. Daarnaast komen er ook niet-surfers. Dus ook als je niet wilt surfen, maar de Portugese cultuur wilt ontdekken zie je hier goed.

En in 30 minuten ben je dus al in Lissabon. Wel zo makkelijk als de surfcondities net even tegenzitten.

Wat Ola Onda betekent? Het is Portugees voor “Hallo Golf”.

Check hier meer info over de surf spots rondom Ola Onda.

Foto’s Ola Onda

rooms ola onda ola onda room ola onda ericeira

ola onda ericeira ola onda ericeira guesthouse ola onda ericeira surf

Meer foto’s of meer informatie zien? Bekijk de website van Ola Onda.

Heeft Ola Onda geen plek?

Check dan in onze Ericeira Gids andere plekken om te overnachten.

RECENSIES OVERZICHT
Locatie
8,5
Gastvrijheid
9
Surfmogelijkheden
9
Prijs/kwaliteit
8,5
Vorig artikelHoe beleef je in Europa de Endless summer?
Volgend artikelWaar kan je in Oktober het beste surfen?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.
ola-onda-ericeiraOla Onda Guesthouse zit op een goede locatie. Op een paar minuten van de surfspots. Het ontbijt is heerlijk met o.a. lokale speciliteiten zoals Pastel de Nata. Het is een prachtig authentiek Portugees huis. Gerund door 2 super aardige en leuke Nederlanders.