ola onda ericeira

Jasper en Darcie zijn in 2016 Ola Onda gestart. Een Guesthouse in Ericeira. Een prachtige plek met heerlijke surfspots in de buurt. Maar niet alleen voor surfers een goede plek. Ook voor weekendtrippers. En cultuursnuivers. Lissabon is een half uurtje rijden. En Sintra en Mafra liggen om de hoek.

Achtergrond van de oprichters

Jasper en Darcie hebben Haarlem verruilt voor Portugal. Hiervoor werkte Jasper o.a. onder andere bij Gasthoff Zillertal in Mayrhofen en als shopmanager in de Burton winkel in Dubai en bij de Revert in Haarlem. Darcie werkte bij een pr-bureau in Amsterdam. Maar sinds 2016 dus in Ericeira. En dat bevalt goed.

Over Ola Onda

Olá Onda Guesthouse biedt plek aan maximaal 12 personen. De doelgroep is 25-45 jaar, en houdt van de oceaan, lekker eten en van het ontdekken van de Portugese cultuur. Olá Onda niet perse een surfhouse, want daar zijn er genoeg van in Ericeira. Het huis is helemaal gerenoveerd, maar de authenticiteit is volledig behouden. Uiteraard met de Portugese tegeltjes aan de muur. Maar zelfs de kleine tegeltjes van het terras zijn in stijl.

Surfers zijn bij Ola Onda een natuurlijke groep, die vaak het Guesthouse bezoeken. Daarnaast komen er ook niet-surfers. Dus ook als je niet wilt surfen, maar de Portugese cultuur wilt ontdekken zie je hier goed.

En in 30 minuten ben je dus al in Lissabon. Wel zo makkelijk als de surfcondities net even tegenzitten.

Wat Ola Onda betekent? Het is Portugees voor “Hallo Golf”.

Naar de website van Ola Onda

Foto’s Ola Onda

rooms ola onda ola onda room ola onda ericeira

ola onda ericeira ola onda ericeira guesthouse ola onda ericeira surf

Meer foto’s of meer informatie zien? Bekijk de website van Ola Onda.