Afgelopen vrijdag vlogen we naar Lissabon. Vorige week geboekt. Want de surf voorspelling zag er goed uit.  En Ola Onda Ericeira had nog plek voor ons. Ola Onda is een prachtig guesthouse in Ericeira, dat deze zomer is open gegaan. Het wordt gerund door Jasper en Darcie. Meer over Ola Onda Ericeira.

Vanuit het vliegtuig zagen we de golven al lekker doorkomen. We reden dan ook direct door naar Costa di Caparica om daar tot het donker in heerlijk cleane golven te surfen. Vervolgens in een uur naar Ola Onda gereden. Wat een topplek hebben Darcie en Jasper.

De volgende ochtend brak het bij Ribeira d’Ilhas het beste. Een drukke spot, maar een hele lekkere rechter. Ook in de middag, met een matige Noordenwind, brak het hier nog super.

Check de video hieronder voor een indruk. En check de Ericeira Surf Gids met handige informatie over deze spot.

Vorig artikelSurfboard meenemen KLM
Volgend artikelLapoint Surfcamp Ericeira – Portugal
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.