Dit jaar kwam er het surftravel boek Surf & Stay uit België op de markt. Van Veerle Helsen. Het werd direct erg goed ontvangen. Heel goed.

We konden ons natuurlijk niet inhouden en bestelden ook een exemplaar. En wat een voltreffer is dit reisboek. Het is uniek en dus anders dan andere toffe surftravel boeken zoals I Love The Seaside en zeker anders dan de Surf Stormrider Guide.

surf & stay voorkant

Het is een inspirerend reisverhaal van Veerle Helsen, die de stap waagde om na 10 jaar haar baan als journaliste op te zeggen en met Connor (niet haar vriend, wel haar camper) op pad te gaan richting Spanje en Portugal.

Lees hier het verhaal van Veerle.

Eerlijk en toegankelijk

Veerle brengt haar verhalen persoonlijk en eerlijk. Het doet je meeleven en nadenken. Het zorgt voor zelfreflectie. Bovendien is het ontzettend toegankelijk geschreven.

surf en stay

Inspirerend

En wat ons daarnaast opviel, is de sfeer die het boek ademt. Met inspirerende (grote!) foto’s en songteksten word je in een surftrip gezogen. Het is prachtig vormgegeven.

surf & stay pictures

surf & stay songteksten

Bekijk hier de foto’s, die je in het boek tegenkomt.

De sfeer van de surfspots

En dan krijg je nog tientallen tips per regio voor surfspots en accommodaties. Zo geschreven dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de sfeer op die spots.

surf & stay veerle

Impressie van Surf & Stay

Bij deze hieronder nog een kleine impressie van het Surf & Stay.

En hier kan je het boek bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.