Betaalbare top wetsuits

Wat in andere branches al succesvol gedaan is, wordt nu ook in de surf industrie geïntroduceerd: Een high-end wetsuit wordt vanaf nu betaalbaar door directe online verkoop.

En wist je dat je via Boardshortz.nl 10% korting krijgt. Check het onderaan dit bericht.

En nu met de flash sale bij SRFACE, zelfs 20% extra. Dus totaal 30% korting.

Meer over SRFACE

(kortingscode onderaan bericht)

Voordat je verder leest: bekijk alvast de intro film van SRFACE.

No-nonsense wetsuit design

SRFACE introduceert haar eerste wetsuit in een no-nonsense design met alle features en high-end materialen die functioneel bijdragen aan de performance van een wetsuit. Het eindresultaat van bijna twee jaar lang ontwerpen en testen is een wetsuit met optimale fit.

SRFACE optimale fit

De waterdichte naden zijn aan de binnenzijde getapet en aan de buitenzijde geseald. Hiermee wordt de duurzaamheid verhoogd en is zijn de naden absoluut waterdicht.

Getapet aan de binnenkant
Getapet aan de binnenkant
gesealed aan de buitenkant
Geseald aan de buitenkant

De anti wind-chill panelen op de borst en rug en een extra isolerende binnenvoering zorgen ervoor dat je kunt surfen op zelfs de koudste dagen.

Plush lining voor de koudste dagen
Plush lining voor de koudste dagen

Het SRFACE wetsuit is afgewerkt met een robuuste YKK rits en water-stoppers bij de polsen en enkels.

YKK rits
YKK rits

Om de kwaliteit te waarborgen werkt SRFACE voor de productie samen met de nummer 1 wetsuit fabrikant ter wereld.

Check onze reviews van SRFACE wetsuits:

SRFACE 5/4 Wetsuit review

Review van de Surfoloog

Dit is wat de Surfoloog zei toen hij dit wetsuit uitgebreid had getest

Al met al hebben de jongens van SRFACE een prima product voor een nog betere prijs gemaakt. Het pak is verder niet extreem vernieuwend of anders ten opzichte van andere merken, maar dat is totaal geen probleem. Zeker als je naar de prijs kijkt.

Wetsuit gids

Meer weten of welk wetsuit je wanneer moet gebruiken? Check onze wetsuit gids.

Eco vriendelijk

Het goede nieuws is, dat het pak van limestone neopreen is gemaakt.  Dat is veel milieuvriendelijker dan petroleum, wat nog steeds de standaard is in de wetsuitmarkt. Ook de naden zijn bij elkaar geplakt met op water gebasseerde lijm.

SRFACE geeft hier een volledige en tastbare uitleg hoe ze nadenken over onze footprint. Daar hebben ze in een jaar tijd een flinke stap gemaakt.

30 dagen uitproberen

Op www.srface.com word je met de ‘Fit Finder’ eenvoudig geholpen

Voorkant wetsuit
Voorkant wetsuit

met het kiezen van de juiste maat en dikte. Je vindt er ook een ‘Brand Converter’: Voer de maat in en het merk in van jouw huidige wetsuit en SRFACE berekent welke maat het best bij je past. Je kan het wetsuit 30 dagen uitproberen, verzenden en retourneren is gratis en de klantenservice wordt gerund door surfers en is 7 dagen per week bereikbaar.

Opvallend is dat SRFACE één wetsuit ontwerp in verschillende diktes aanbiedt. Dus geen veelvoud aan verschillende pakken, stijlen en uitvoeringen in verschillende prijsklassen zoals je vaak bij andere merken ziet. Het businessmodel van SRFACE maakt het overbodig een ingewikkelde opbouw te hebben van het assortiment. Immers, alle features en de meest high-tech materialen zitten al in het high-end pak, en dat voor de prijs van een instapmodel.

Nieuw surfmerk

Lage prijs

SRFACE is een nieuw surfmerk dat is opgericht door 5 fanatieke surfers en ondernemers die samen meer dan 30 jaar ervaring hebben met wetsuits en de surfindustrie.

Het merk wordt alleen online verkocht op www.srface.com. Zo kunnen  de prijzen laag kunnen, omdat ze twee van de vier bemiddelaars in het hele verkoopproces overslaan. En via Boardshortz.nl krijg je korting, 10%.

10% bij Srface
Check www.srface.com

Vorig artikelDeel een surfspot en win
Volgend artikelNederlands Surf Project in Zuid Afrika
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.