Erg flexibel, Warm en Goede Prijs-Kwaliteitverhouding

Sinds een half jaar hebben we de 4/3 Remix wetsuit van SRFACE. In de winter maanden was de 5/4 m’n vriend in het water (check die review). Nu kunnnen we eindelijk weer een mm uitdoen.

In dit artikel wordt de SRFACE 4/3 Remix wetsuit uit elkaar getrokken en beoordeeld.

Spoiler: de SRFACE Remix 4/3 is Topkwaliteit en redelijk betaalbaar

Een betaalbare wetsuit die niet inlevert op prestaties, dat is de belofte. Met de hoogwaardige Yamamoto neopreen en de uitstekende functies, die ik hieronder beschrijf wordt deze claim waargemaakt. Het wetsuit biedt warmte, flexibiliteit en comfort in het water. Het voelt ook heel zacht.

Prijs SRFACE Remix 4/3 Yamamoto

De SRFACE Remix 4/3 wetsuit kost 299 euro. Een vrij gebruikelijke prijs voor een goed wetsuit. Je vindt ook echt goedkopere 4/3 wetsuits. Maar goedkoop is absoluut duurkoop in wetsuitland.

Is dit al genoeg info om de SRFACE kopen? Ga naar de SRFACE website.

(check wel ff de korting onder aan deze pagina).

Toprange wetsuit met Yamamoto neopreen

Je moet deze SRFACE 4/3 zien als een toprange wetsuit. En dan betaal je snel 350,-. Dus deze is iets minder duur. Is dit wetsuit de prijs dan waard? In de spoiler is het antwoord al al weggegeven.

Wat maakt dit wetsuit dan goed?

Het is gemaakt met limestone neopreen van de gerenommeerde Japanse product Yamamoto (sinds 1964). Dit wetsuit maakt dus  gebruik van de hoogste kwaliteit neopreen die momenteel beschikbaar is en is ‘double lined’ met een combinatie van zacht nylon en spandex jersey, wat de flexibiliteit van het materiaal vergroot.

De SRFACE pluche binnenvoering biedt dan weer extra warmte op de plekken waar je die het meest nodig hebt, terwijl je flexibel blijft in je heupen, schouders en armen.

remix yamamoto

Alle panelen zijn drievoudig verlijmd voordat ze blind aan elkaar zijn gestikt. De getapete naden vormen de derde verdedigingslinie die ervoor zorgt dat er geen water het wetsuit inkomt.

yamamoto remix srface

Verder is het de SRFACE wetsuit ontworpen om water intake via de nek, armen en benen te beperken. De seals voorkomen daarnaast dat het SRFACE wetsuit haar vorm verliest na lang en intensief gebruik.

En zoals eerdergezegd, het neopreen voelt zacht aan op de huid en rekt ook nog eens 400% in alle richtingen.

En dan als laatste wapenfeit: De sneldrogende holle-vezel isolatie droogt bovendien razendsnel. Dus je kan snel wéér het water in.

Eindoordeel SRFACE REMIX Yamamoto:

Met precisie ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen is de SRFACE wetsuit een uitstekende keuze voor surfers van alle niveaus.

Korting en 30 dagen uitproberen

Op www.srface.com word je overigens eenvoudig geholpen met het kiezen van de juiste maat en dikte. En je kan het wetsuit 30 dagen uitproberen, verzenden en retourneren is gratis en de klantenservice wordt gerund door surfers en is 7 dagen bereikbaar.

En nog extra goed nieuws, check:

10% bij Srface
Check www.srface.com

Aanrader voor de winter; check direct de SRFACE wetsuits.