Srface 2/2

Sinds 2018, het jaar waarin Srface op de markt kwam, zie je steeds meer het herkenbare oranje logo in het water. Niet alleen in Nederland, waar de oprichters vandaan komen, maar ook in andere Europese landen. Zelfs tijdens een surftirp diep in Galicië Spanje zie je dan een surfers met dit pak. En dat is niet voor niets. Gewoon normale pakken; goede kwaliteit, gunstige prijs.

In deze review ontdek je de 2/2 wetsuit. Een wetsuit voor de zomerse dagen.

Eerder reviewde we al het winter wetsuit van Srface.

Flex serie

De Srface 2/2 wetsuit is onderdeel van de FLEX serie. Sinds de zomer van 2021 biedt Srface weer nieuwe wetsuit aan binnen de FLEX serie. De wetsuits in de FLEX serie zijn nog meer gericht om goed te kunnen bewegen. Meer strech dus.

Eco

Los van het feit dat het een heerlijk wetsuit is, daarover later meer, besteedt Srface dit jaar duidelijk nog meer aandacht aan het milieu. Hun doel is zo eco-vriendelijk mogelijk wetsuit te maken. Daarom gebruiken ze bijvoorbeeld gaat neopreen gebaseerd op petroleum, maar gebaseerd op limestone. Meer over limestone vind je hier.

2/4 SRFACE wetsuit test

Dit is een zomerwetsuit. Niet heel dik. En korte mouwen.

srface wetsuit korte mouwen

Dit is echt een wetsuit voor de zomerse dagen in relatief warm water (<20 graden).

Zie tabel hier om je wetsuitdikte te bepalen.

Net zoals bij de andere pakken zie, voel en merk je dat dit pak goed is. Mooi afgewerkt en lekkere stretch. En omdat je bij SRFACE heel goed kan nagaan wat je maat is, kan het niet anders dat je gelijk de goede maat bestelt. Het bestellen gaat allemaal wel online. En dat gaat allemaal heel soepel.

Dit pak is ideaal als je in de zomer naar Spanje, Portugal of Spanje gaat. De temperatuur van het water is dan lekker en zeker op de zonnige warme dagen is de 2/2 veel relaxter dan een 3/2 met lange mouwen.

Prijs van de 2/4 wetsuit

De 5/4 van SRFACE kost 189,-. En dat is een eerlijke prijs.

Hier kan je het pak bestellen.

Conclusie

Al met al is de 2/4 zomer wetsuit van SRFACE een erg goede koop, als je naar de kwaliteit kijkt. En de prijs die je er voor moet betalen.

30 dagen uitproberen

Op www.srface.com word je overigens eenvoudig geholpen met het kiezen van de juiste maat en dikte. En je kan het wetsuit 30 dagen uitproberen, verzenden en retourneren is gratis en de klantenservice wordt gerund door surfers en is 7 dagen bereikbaar.

 

Vorig artikelReview 2e deel Surf and Stay door Veerle Helsen
Volgend artikelOlympisch golfsurfen
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.