Logo_SurfProject_Boardshortz_CMYK

www.surfproject.nl

Ruim een half jaar mocht BoardShortz.nl de informatie over het Surf Project hosten en delen. Maar nu is het dan zover. Het Surf Project heeft haar website dit weekend gelanceerd. 

Alle informatie over de opzet van het initiatief vind je hier. Inclusief het team met vrijwilligers, de surfleraren, de sponsoren en ze hebben ook een blog waarin je nieuws leest over het Surf Project en waar je andere initiatieven ontdekt die kinderen met een beperkingen helpen (via golfsurfen).

Hier vind je de website >> http://www.surfproject.nl/

Website Surf Project

Vorig artikelAlgarve de beste keuze voor je surfvakantie?
Volgend artikelLangste golf ooit gesurfd?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.