Tragisch nieuws

Vijf (body)surfers zijn maandagavond in problemen gekomen bij de haven van Scheveningen en overleden. Verschrikkelijk en triest nieuws. Mede door de enorme hoeveelheid schuim kwamen de surfers in gevaar. Sterkte voor de nabestaanden. RIP.

>> Zie ook 5 surfers omgekomen in Scheveningen

– – –

Bodysurfen: Gevoel met de golven

Als je wilt leren surfen, dan is gevoel met de golven cruciaal. Als je als kind altijd al in de golven hebt gespeeld, dan heb je al een groot voordeel. Ben je wat minder bekend met golven, de kracht die ze hebben en hoe je met golven kunt spelen, dan is het aan te raden om voordat je gaat surfen ook te gaan bodysurfen.

Bodysurf film

En dat bodysurfen kan je uiteindelijk redelijk tot in perfectie (en tot latere leeftijd) uitvoeren. Zie de film hieronder (41 minuten)

FAQ

Wat gebeurde er in Scheveningen?

In Scheveningen zijn maandagavond vijf (body)surfers overleden. Een combinatie van golven, stroming en schuim speelden hierbij een rol.

 

Vorig artikelTip: Surfhouse in Bretagne
Volgend artikel9 surfspots in Biarritz op een rij
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.