Dawn Patrol een app gebouwd door en voor surfers.

In 2018 was ik aan het surfen op één van de langste lefties op deze planeet, Chicama Peru. Daar kwam ik Anton tegen, Anton zat midden in de ontwikkeling van een surf app genaamd DawnPatrol.

Met DawnPatrol kun je je Apple Watch transformeren in een hub met surfgegevens die je sessies, golftelling, golflengte, verbrande calorieën en allerlei andere handige informatie bijhoudt. Hoe lang was die laatste rit? Hoe snel ging je? Heb je dat gedeelte gemist? Hoe kun je verbeteren? De praktische toepassing van hoe je de cijfers die Dawn Patrol presenteert en interpreteert, is volledig aan jou.

Als filmmaker en surfer dacht ik, hier moeten we wat mee. Al snel daarna zijn we aan de slag gegaan met het uitwerken van een script, locaties zoeken etc.. met als doel zoveel mogelijk het gevoel ”Only a surfer knows the feeling.”  over te brengen in een ultieme video voor Dawn Patrol.

Een aantal maanden later zijn we met een club van DawnPatrol, KLCK. en Nienke Duinmeijer voor een week naar spanje vertrokken om bovenstaande commercial te schieten.

Download de app gratis in de Appstore.

www.dawnpatrol.cloud

Track your waves, Relive your surf, Share your session.
Dawn Patrol – The App that makes your Apple Watch a Surf Watch.