Pijn en glimlach op 19 juni

Nederlandse surfers werden vanochtend wakker met nog wat pijn in de armen en schouders. En een dikke glimlach. Tenminste, dat kan ik me zo voorstellen. 

De één lag er 5 uur in, de ander 1,5 uur. Maakt niet uit, langs de 550 km lange kustlijn werd er overal gescoord. In het water was het feest. Doordat het superclean was en de golven keurig in lijnen kwamen binnenrollen, was het relatief makkelijk om uit te peddelen. Om vervolgens op een lekker setje te wachten. En tussendoor te kijken naar de krullen die links en rechts verschenen. Net als Frankrijk. Maar vandaag was het in Nederland waarschijnlijk mooier dan het daar was.

Diverse surfers zoals Surfed.nl en vrienden van de Maasvlakte namen ook nog de tijd om al dit moois in beeld te brengen. Bekijk de on Nederlandse surffoto’s:

 

Vorig artikelFinaledag Surf Project
Volgend artikelYoga oefening voor surfers
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.