Hoe draai je een achtje op een golf?

Als je je voorstelt dat je een achtje maakt op de golf denk je niet meteen aan een roundhouse. Deze manoeuvre is misschien wel één van de mooiste die je kan doen maar ook gelijk best complex.

In de podcast over de cutback hebben we het al gehad over de rotatie van een turn en de roundhouse is eigenlijk een verlengde hiervan.

We hakken de hele roundhouse in stukjes en leggen je hem stap voor stap uit zodat je hem zelf ook kan gaan oefenen.

Check de podcast hieronder.

mojo surfEn laat in de comments ook weten welke surftips jij wilt En welke vragen je hebt. Dan nemen we die mee in een volgende podcast.

surftips podcast

Bepaal hier hoe jij naar de podcast wilt luisteren:

En zie hieronder links uit de show.

Links uit de show

Alle surftips op een rij

Waar moeten we het de volgende keer over hebben? Laat het ons weten in de comments
Vond je deze editie ok? Laat een korte review achter op bv Spotify.

Vorig artikelReview Jones Mountain Twin
Volgend artikelFILM: Vlokken koppen vanwege Poederalert #9
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.