In deze surfles ontdek je de beginselen voor het pakken van de ongebroken golf. Niet meer het witte water, maar down the line van de ongebroken golf.

Als je er voor gaat, check dan altijd of je niet op iemand indropt (voor je beurt gaat). Een belangrijk onderdeel is peddelen (hoe peddelen en golven pakken).

Wat je onder andere in onderstaande video leert is jezelf positioneren op je surfboard. Lig je te ver naar achteren, dan pak je je golf niet. Ga meer voorop je board omhoog liggen. En trek je kin omhoog. Verder moet je vooral kijken, waar je naartoe wilt. En peddelen. Begin snel.

Dit, en meer, zie je in deze video.

Daaronder nóg een video om te laten zien welke golf je wel moet pakken en welke niet.

Bekijk in deze tweede video welke golf je moet pakken en welke je moet laten schieten.

 

Vorig artikelSurfboard huren en surfles in de Algarve
Volgend artikelZandvoortse verrassing
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.