Normandië, een vaak over het hoofd geziene surfparel in Noord Frankrijk, biedt een unieke surfervaring die je niet mag missen. Mits er golven zijn uiteraard. Hier kun je surfen te midden van adembenemende witte kliffen en een schilderachtig landschap.

De surfspots in Normandië profiteren vooral van zuidelijke of zuidwestelijke winden, die zorgen voor de beste golven.

Zodra er een swell loopt heeft deze regio voor elke surfer wat te bieden, van beginnende tot gevorderde surfers, dankzij de diverse surfspots zoals Cap Gris Nez, Wimereux, Yport en Siouville. Elke locatie heeft zijn eigen charme en optimale omstandigheden, afhankelijk van de wind- en swellrichtingen.

Nieuwe surfgids over Normandië

surfgids normandie

Het wordt allemaal bescheven in deze nieuwe surfgids.

Download de Normandië Surf Gids hier

Wil je de surfgids van Bretagne ontvangen? Die komt binnenkort. Schrijf je in voor het Surf Bulletin, de nieuwsbrief van Boardshortz.nl.

In de Normandië surfgids ontdek je onder andere:

  • De beste seizoenen om te surfen in Normandië.
  • De beste surf spots.
  • Waar je mooi kunt verblijven.
  • Waar je goede surfscholen vindt.
  • Welk wetsuit het beste is.

Of je nu op zoek bent naar een rustige surfplek voor een weekendje weg, zoals Yport, of een meer uitdagende surfervaring bij Cap Gris Nez, Normandië heeft het allemaal. En vergeet niet de lokale surfscholen te verkennen om je vaardigheden te verbeteren of een nieuwe passie te ontdekken.

Plan je volgende surfavontuur naar Normandië met behulp van deze surfgids en ontdek die surfparels van deze prachtige regio.