Rashguard van Decathlon getest

We waren al een tijdje op zoek naar een goede rashguard voor onze kinderen (en ons zelf), en ik denk dat ik hem eindelijk gevonden heb.

Het Decathlon Surfshirt (rashguard) is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een rashguard die UV-bescherming tegen de zon en prettig is op de huid.Deze rashguard is gemaakt van een polyester-spandex mix die zacht aanvoelt tegen je huid en je koel houdt als je in de zon zit. De UV-bescherming houdt u veilig tegen schadelijke stralen, terwijl de huidbescherming irritatie door schuren of wrijven helpt voorkomen.

De UV-bescherming die dit product biedt is uitstekend, en zelfs na enkele uren in direct zonlicht was er geen teken van verbranding of roodheid op onze huid (hoe gevoelig ook).

De rashguard is ook heel zacht, wat betekent dat hij de gevoelige huid van je kind niet zal irriteren. Het is rekbaar genoeg zodat mijn kinderen zich vrij kunnen bewegen.

Dit shirt is ook zeer geschikt voor surfen of andere wateractiviteiten omdat het een hoge UPF-waarde heeft en snel droogt.

Check het jongens shirt hier op Decathlon

RECENSIES OVERZICHT
Prijs/kwaliteit
9
Pasvorm
6
Duurzaamheid
7.5
Zonbescherming
9
Vorig artikelSurffilm: Bella Vita
Volgend artikelMet de camper door Sardinië
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.
review-uv-werende-rashguard-decathlonPerfecte rashguard. Bestel 'm wel een maat groter.