Surffeest voor 16 kinderen “met iets”

Op 21 mei, 28 mei en 6 juni vond de tweede editie van het Surf Project plaats. Dit jaar kregen maar liefst 16 kinderen “met iets” de kans op het golfsurfen onder de knie te krijgen. Dat is een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie (2014).  “Met iets” kan autisme zijn, ADHD, Asperger. Check voor meer info de site van Surf Project.

Er stonden ruim 30 vrijwilligers klaar om deze kinderen op en rond het water te begeleiden, zodat zij zich helemaal veilig konden voelen en los konden gaan in de golven. En dat gebeurde. Het was weer een groot feest op het strand bij strandtent Rapa Nui en Surfana Zandvoort.

Hier een paar foto’s. Maar check ook vooral deze pagina, waar je de foto’s van deze editie van het Surf Project vindt.

 

Vorig artikelBloemendaal on fire
Volgend artikelDenali. De band tussen een surfer en zijn hond [film]
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.