De Weird Waves Crew van VANS wilde dit seizoen beginnen met een knaller. Hiervoor reisden ze af naar Alaska. Om gletschergolven te surfen. Dus golven die ontstaan van vallend ijs.

Eerst hoor je de oorverdovende barst in de gletscher. Vervolgens breekt een stuk gletsjer af en valt in het water. En vormt een golf. Geen barrels enzo. Maar wel lange chille golven.

surfen op golven van gletscher

Het surf team bestaat uit niet de minsten: Nathan Fletcher, Joel Tudor, Dane Reynolds, Wade Goodall, Leila Hurst, Pat Gudauskas, Dane Gudauskas, Tanner Gudauskas, Nathan Florence, Dylan Graves, Ivan Florence, Alex Knost.

Surfen op golven van een gletscher

 

Vorig artikelReview Olaian 4’3 wetsuit
Volgend artikelHoe maak je een floater? | Surftips podcast #19
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.