Quiksilver Pro Kelly Slater

Stand up barrels @ Hossegor

Quicksilver Pro 2012

De Quiksilver Pro dit najaar in Frankrijk (Hossegor) was misschien wel één van de mooiste wedstrijden van 2012. Wellicht wel de mooiste. De condities waren ongekend. Het werd wel vergeleken met Hawaii.

Het was voor de eerste keer dat Kelly Slater deze wedstrijd won. Terwijl hij toch al 11 keer wereldkampioen is geweest en bijna elke wedstrijd al op zijn naam schreef.

Het was ook de wedstrijd waarin Joel Parkinson een stand up barrel ride uitvoerde. En daarnaast waren de condities gewoon heel heel erg goed. Zeker de donderdagavond en de vrijdagochtend waarop de finales werden gereden.

De video

Onderstaande video vat het allemaal samen. Met mooie slowmotion beelden.

Vorig artikelSurf films selectie
Volgend artikelSurfen in Domburg [video]
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.