Deze weekendtrip was rijk aan golven en zon. Dat maakte het volledig ontspannen surfen op de mooie golven, die Les Landes en het Baskenland te bieden hebben.

Geprobeerd dit in een video van 3 minuten in beeld te brengen.

Videoverslag

In deze video zie je de golven van Labenne Ocean in Les Landes. Waar de surfvoorspellingen vertelden, dat het ongeveer 1 meter zou zijn, zie je dat de Franse meter toch even wat hoger is. En vrij hol in dit gedeelte van Frankrijk.

Vervolgens zie je de surf in Zarautz. In een weekend loopt het hier vol met Spaanse badgasten. Je vindt er diverse peaks. Pas hier overigens wel op met de muien. Die zijn rijkelijk aanwezig. In Zarautz hebben ze ook een Skatepool. Een jongen van 4 jaar oud was hier de meester. Relaxt cruisde hij door de skatepool.

Daarna zie je Erretegia. Waar andere spots best druk worden, blijft het hier rustig zoals je ziet. Het is een rustige golf die over een mix van rotsen en zand breekt. Een local surfeuse stal hier de show met haar retrofish.

In de video zie je dan hoe Board ‘n Breakfast erbij ligt. Grote tuin, hangmatten, chillruimte, buiten douche. Alles wat je vakantie ontspannen maakt.

Als laatste zie je Santocha Capbreton, dichtbij de fameuze spots als La Piste en VVF. Bij de bunkers. Een onwijs lekkere golf. Omdat deze spot makkelijk bereikbaar is en direct bij een dorp ligt zie je dat het er wel altijd druk is. Maar genoeg golven voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.