Check out Waves Festival van 19 tot en met 23 juni deze zomer.

WAVES is een fonkelnieuw sport- en muziekfestival op Texel. Bedacht door echte Texelaar en tweevoudig Olympisch en wereldkampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe.

WAVES is een longweekender topwatersport, zelf het water op, live muziek, en veel activiteiten die perfect passen in onze lifestyle.

WAVES is actie competitie, maar ook ontspanning. Met topsport op het water, zoals de Ronde om Texel en de nominated Olympische sport ‘Foil Surfing’. Met livemuziek op het strand, afgewisseld met andere summervibes, lekker eten, clinics, yogalessen in de duinen, kids activiteiten & more!

WAVES is zelf bepalen wat we iedere dag doen: een actieve long-weekender met een chille eilandvibe.

Bekijk de trailer

Ga naar Waves festival

Pssst: hou onze Instagram en Facebook in de gaten. Misschien komt er wel een winactie voor gratis kaarten voor dit festival.

Vorig artikelJe surfboard sturen | Surftips Podcast #6
Volgend artikelWat is het beste wetsuit? | Podcast #7 met de Surfoloog
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.