Sirtaki in de golven

Griekenland is een uitstekende surfbestemming. Vooral in de winter als er dikke stormen door de Middellandse zee verhuizen. Met alle eilanden van griekenland, inclusief de ontelbare hoeken vind je er hele toffe surf spots, bijvoorbeeld in Kreta en Corfu. Maar ook op het vaste land bij Kastro.

Bekijk hieronder de 10 foto’s van afgelopen winter (oa via Waveland Photography). De eerste foto is van afgelopen week, in Kreta.

surf kreta

griekse surf 5 griekse surf 4 griekse surf 3 griekse surf 2 surf griekenland 2 surf griekenland 1 griekse surf surf griekenland

Hou die stormen op de Middellanse Zee dus in de gaten als je naar Griekenland gaat. Kan wel eens leuk uitpakken, zoals je ziet.

Vorig artikelSurffilm: North Sea Holes
Volgend artikelVisum Sri Lanka niet meer nodig voor EU burgers
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.