Surf & travelbook over onze eigen Noordzeekust

De nieuwe editie van I Love The seaside is er. Eerder verschenen al edities over de Zuidwestkust van Europa. En over de Noordwestkust van Europa. Maar ook specifieke edities voor Frankrijk, Spanje en Portugal.

Maar nu dan ook over onze eigen Noordzeekust. En ook nu weer word je geïnspireerd door prachtige stranden, natuur en knusse plekken langs de kust.

Het is een feest van herkenning voor de surfer die al een paar jaar in Nederland surft. Maar het geeft ook nieuwe informatie. Bijvoorbeeld over leuke surfshops en plekken waar je goed kan chillen.

Bovendien krijg je inspirerende verhalen voorgeschoteld van seaside locals. Suzanne van den Broek van het Surf Project en Nienke Duinmeijer van Single fin Surftravel.

Meer dan Nederland

Het boek laat meer zien dan de Nederlandse kust. Ook Sylt, de Duitse waddeneilanden en België komen voorbij.

Fotografie

Het hele boek wordt extra mooi door de foto’s. Fotografen Marina Joris en Melchior van Nichtevecht hebben oog voor de sfeer van de zee. Het surfen. En de locaties.

Al met al word je geïnspireerd om op pad te gaan. De Noordzeekust te ontdekken. Met je camper, tent of te overnachten in knusse accommodatie.

Ontdek de Noordzeekust.

I Love the Seaside kopen?

Hier bij Bol.com kan je het boek kopen.

Vorig artikelDorian van Rijsselberghe bij Pauw over foilboarden
Volgend artikelSnelheid maken en behouden | Surftips podcast #9
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.