Een lekkere lente ochtend met een swelletje van ver (NW, 0.6m, 11sec). En opkomend tij. Voelt dan toch een beetje als een koele Franse ochtend in de zomer. En met een 4’3 wetsuit gaat het prima.

(Zoek je nog een wetsuit? De SRFACE 4’3 Remix wetsuit is een hele fijne en via boardshortz.nl krijg je 10% korting, lees hier verder)

dog faces wave longboarden parnassia richthander nederland golven parnassia parnas swelletje nederland Noord Holland Parnassia 4 La parnassia 3 La parnassia la parnassia

 

 

Vorig artikelSkigebieden dichtbij Geneve
Volgend artikelAfsluitingsdag bij Ter Heijde van het Surf Project
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.