Review: Het surfrek van Decathlon

De ultieme oplossing om je surfboard op te bergen?

Als surfer weet je hoe belangrijk het is om je boards veilig en beschermd te houden terwijl je ook wilt dat ze niet in de weg liggen. Als je meer dan twee surfboards hebt en een goede oplossing nodig hebt om ze netjes op te bergen, dan is het Decathlon surfrek het antwoord.

Dit surfrek is een (hele) makkelijke, vrijstaande oplossing waarmee je je surfboards verticaal of horizontaal kunt opbergen, afhankelijk van je voorkeur.

Kenmerken en Voordelen van het surfrek

Dit surfrek is een ideale keuze voor surfers die meer dan twee boards moeten opslaan. Ten eerste is heet rek vrijstaand, dus je hoeft geen gaten in de muur te boren om hem te installeren. Het montageproces is snel en eenvoudig, en duurt slechts 10 minuten om in te stellen.

Een van de belangrijkste voordelen van dit rek is daarnaast de veelzijdigheid. Je kunt tot drie boards op het surfrek opslaan, afhankelijk van de vinconfiguratie. Je kan verschillende typen boards erop kwijt, van shortboards tot longboards, waardoor het perfect is voor surfers van alle niveaus.

surfrek decathlon

De afmetingen van het gemonteerde surfrek zijn 94 x 71 x 59 cm en het rek weegt 9,2 kg. De veiligheidskoorden zorgen voor extra veiligheid, zodat je boards niet kunnen wegglijden of van het rek vallen. Je kunt dit rek zowel binnen als buiten gebruiken, maar binnen heeft wel de voorkeur, omdat je dan je board maximaal beschermd tegen de elementen.

Waarom dit surfrek van Decathlon?

  • Het Decathlon surfrek is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van surfers die meerdere boards moeten opslaan.
  • In tegenstelling tot andere racks biedt het veelzijdige opslagopties, waardoor je je boards verticaal of horizontaal kunt opslaan.
  • Ideaal voor surfers die hun boards in perfecte staat willen houden, terwijl ze hun huis netjes en opgeruimd houden.

surfrek review

Wat anderen zeggen

Zelf zijn we erg enthousiast over dit rek. Was super makkelijk te monteren. Zie de Youtube shorts hieronder.

Drie boards in verschillende afmetingen passen er perfect op. De schuur ziet er weer opgruimd uit. En de boards staan niet meer met hun tail op de betonnen grond.

Wel moet je je ervan bewust van zijn dat je niet alle boards hierop kwijt kan, en dan bedoelen we voor SUPs. Daarvoor is het rek niet sterk genoeg. Het rek is niet ontworpen voor stand-up paddleboards, maar voor surfboards.

Surfrek kopen?

Als surfer met meerdere boards is de Decathlon surfrek een aanrader.

Het biedt veelzijdige opslagopties, eenvoudige montage en extra veiligheidskenmerken om je boards veilig te houden.

Koop hier vandaag nog jouw Decathlon surfrek en geniet van veilige en handige opslag voor jouw surfboards.

RECENSIES OVERZICHT
Overall score surfrek
Vorig artikelSRFACE Remix 4/3 Wetsuit Review
Volgend artikelSkigebieden dichtbij Geneve
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.
is-dit-het-ultieme-surfrek-voor-het-opbergen-van-je-surfboardsHet biedt veelzijdige opslagopties, eenvoudige montage en extra veiligheidskenmerken om je boards veilig te houden.