Zon + surf in de winter =  Marokko

Om echt lekker te surfen ga je deze wintermaanden naar Portugal, Spanje (Andalusië) of Marokko. Tenminste, als je een beetje in de buurt wilt blijven. Van deze 3 is Marokko misschien wel het meest bijzonder. Net een graadje warmer. Wat stabieler weer (zon!) en de magie van 1.001 nachten.

Sinds kort werken we samen met Surfline Morroco. Ze zitten op een lekkere plek tussen Agadir en Taghazout. En zijn gevestigd in een traditioneel huis (Riad) met binnenplaats. En het extra goede nieuws is dat je via Boardshortz.nl 5% korting krijgt op je boeking.

Ontdek meer over Surfine Morroco.

En hier wat lekkers uit Marroko:

 

Vorig artikelWater Noordzee warmst van afgelopen jaren
Volgend artikelWeekend surftrip naar Andalusië
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.