Een hele fijne rechtse

Wanneer dit filmpje geschoten is, is niet direct bekend. Maar het laat zien hoe mooi Lafitenia kan zijn. Een surfspot in het uiterste zuidwesten van Frankrijk. Net onder Biarritz. In de baai breekt een fijne rechtse. Hoe fijn deze is, zie je hier:

Meer over Surfen in Frankrijk

Frankrijk kent meer van dit soort pareltjes. In grote lijnen wordt hier van alles beschreven over de surfmogelijkheden in Frankrijk. Omdat Lafitenia dicht bij de Spaanse grens ligt. Loont het ook absoluut de moeite om in Spanje te surfen. Ook deze baaien geven hele mooie mogelijkheden voor lekkere surfsessies.

Vorig artikelSurfen bij Parnassia
Volgend artikelEen weekend surfen in Spanje. In de winter.
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.