Goed nieuws!

Dit jubileumjaar een dag langer Surfana Festival

Donderdag 22 tot en met zondag 25 juni wordt in de Bloemendaalse duinen voor de vijfde maal het Surfana Festival gehouden. Deze extra lange versie staat voor live muziek, workshops, lekker eten, kunst en natuurlijk surfen. Surfana festival viert dit jaar haar vijfjarig jubileum in het ongerepte duingebied bij camping De Lakens in Bloemendaal.

Surfana festival biedt alles wat bij de surf-cultuur past en staat bekend om haar unieke workshops en sfeer. Zo zijn er meer dan 50 workshops waar bezoekers aan kunnen deelnemen. Denk aan surflessen, yoga, meditatie, proeverijen, catamaran varen, maar ook worden duinsafari’s en creatieve workshops aangeboden.

Ook muzikaal biedt het festival een spannend en divers programma: Ziggy Alberts, Native Young, Son Mieux, Sinkane, Caravana Sun, Spinvis, The Dawn Brothers, Jo Goes Hunting, Tenfold, Eut, Moon Tapes, Black Marble Selection, Mamihlapinatapai, The Mauskovic Dance Bant, Kallidad, Coast & Ocean, Komodo, Barbagallo, Convoi Exceptional, Conjunto Papa Upa, Kiol, Jules Ahoy & The Deep Sea Orchestra en Roots Rising. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

Surfana staat voor vrijheid en is een heerlijke mengelmoes van surfers, outdoor lovers, dromers, moderne hippies of ieder ander die zich er kan vermaken. Met of zonder kinderen, iedereen is welkom.

Het festival vindt traditiegetrouw plaats op een van de mooiste campings van Nederland, camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Voor degenen die de volledige festival ervaring willen is er de mogelijkheid te blijven overnachten. Surfana biedt verschillende luxe accommodaties, maar er is ook plek voor een eigen tent of camperbusje. Aan eten en drinken is ook gedacht, er zijn verschillende bijzondere food-trucks die ervoor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten.

Check alle informatie en het volledige programma op www.surfanafestival.com