Surfspots in Nederland

Waar en wanneer kan je surfen? Podcast #24

Elke dag vragen we het ons weer af, wanneer en waar zijn de beste golven te vinden?

Een groot gedeelte van het surfersleven bestaat uit het bekijken van weerkaarten, het zoeken naar nieuwe spots, het checken van de golven via weermodellen en webcams.

In deze aflevering van de Surftips podcast leggen we uit welke spots in Nederland populair zijn en wanneer deze spots goed te surfen zijn. Als je dan ook nog eens nog de surfvoorspelling podcast luistert, dan weet je vrij goed waar en wanneer je kunt surfen in Nederland.

Check de podcast hieronder.

mojo surfEn laat in de comments ook weten welke surftips jij wilt En welke vragen je hebt. Dan nemen we die mee in een volgende podcast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boardshortz.nl ?❄️ (@boardshortz_nl) on

Bepaal hier hoe jij naar de podcast wilt luisteren:

En zie hieronder links uit de show.

Waar moeten we het de volgende keer over hebben? Laat het ons weten in de comments
Vond je deze editie ok? Laat een korte review achter op bv Spotify.

Vorig artikelVideotip: Weird Waves over Wavepools
Volgend artikelNK Freeriden Afterburn | Snow Shortz Podcast #6
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.