Surfen is misschien wel één van de gaafste sporten ter wereld. Het gevoel wanneer je een golf pakt en voelt dat het een goede is, dat is gewoon bijna niet te beschrijven. Wil je dit nog eens ervaren of wil je het leren? Dan zijn de volgende surfvakanties in Spanje en Frankrijk misschien wel interessant voor jou. Tijdens deze surfvakanties word je begeleid door gediplomeerde Nederlandstalige surfcoaches die je kunnen leren surfen en zorgen voor gezelligheid en samenhorigheid.

San Vicente surfkamp

We beginnen met de jonkies. Voor hun zijn er leuke surfvakanties in Spanje, waaronder de all-in surfvakantie in San Vicente. Vanaf 13 jaar mag je mee op vakantie naar dit super gezellige surfkamp wat gelegen is op de groene heuvels van de regio Cantabria. Tijdens deze surfvakantie zijn er allerlei activiteiten waardoor jij je altijd zult vermaken. Van sportieve strandspellen en Canyoning tot aan surfen tijdens zonsondergang en feesten op een discolight party.

San Vicente skate en surfkamp

Ook mogelijk vanaf 13 jaar of 16 jaar is het skate en surfkamp in San Vicente. Tijdens deze vette vakantie ga je niet alleen surfen, maar kun je ook nog eens nieuwe tricks leren van gevorderde skaters. Op het kamp staat een miniramp waar je de hele vakantie vrij kunt skateboarden en aan het einde van de week kun je tijdens een heus skatecontest je nieuwste tricks laten zien. Natuurlijk ga je naast het skateboarden ook nog een hele hoop surfen en krijg je de mogelijkheid het gebied te verkennen met een mountainbike.

Empuriabrava Watersport Paradise

Tijdens deze vakantie staat chillen met je vrienden in de Spaanse zon en kennis maken met verschillende watersporten voorop. Vanaf 16 jaar ben je welkom om te leren SUP’en, windsurfen, skimboarden en surfen op een kunstmatige golf gemaakt door de flowrider. Ook krijg je de mogelijkheid mee te gaan tijdens uitstapjes. Zo kun je in Barcelona een rondleidingen krijgen, shoppen en de stad gaan verkennen. Kun je een dagje naar het waterpretpark Aquabrava en kun je mee op kroegentocht in Lloret de Mar.

Ontdek nog 5 surf spots in Spanje

Bicarrosse Glamping Surfkamp

In Bicarrosse is er voor de 18 plussers een echt glamping surfkamp in Frankrijk. Het surfkamp is uitgerust met luxe tipi’s om in te slapen, een coole bistro en relaxte lounges. Bicarrosse staat bekend om de betere surfspots in Frankrijk. Hierdoor kun jij surfen onder de perfecte omstandigheden, zowel als onervaren als ervaren surfer. Ook tijdens deze surfvakantie is er de mogelijkheid om surflessen te nemen en om leuke activiteiten uit te voeren met de groep.