Golfsurfen tijdens Corona

Er zijn grote voor- en tegenstanders van je surfskills trainen op een skateboard. De één vind het nutteloos en juist slecht voor je surftechniek en de ander maakt er zijn business van.

Daan Groeneveld (van North Sea Surf Trainer) is die tweede persoon. Daan heeft zich verdiept in het carver skateboard van Smoothstar. De beste versie van de surftrainers ter wereld volgens hem. Waarom je het beste een smoothstar kan kiezen en hoe je dan traint legt hij allemaal duidelijk uit in deze podcast.

Check de podcast hieronder

En laat in de comments ook weten welke surftips jij wilt En welke vragen je hebt. Dan nemen we die mee in een volgende podcast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boardshortz.nl ?❄️ (@boardshortz_nl) on

Bepaal hier hoe jij naar de podcast wilt luisteren:

En zie hieronder links uit de show.

surftips spotify

Waar moeten we het de volgende keer over hebben? Laat het ons weten in de comments
Vond je deze editie ok? Laat een korte review achter op bv Spotify.

Vorig artikelSurfweer Full movie. Bekijk nu de film.
Volgend artikelJe eigen privé skigebied komende winter?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.