Surfweer Film

Ruim 20 minuten herkenbaar surf sentiment in beeld. En een sterk realistisch beeld van de Nederlandse surf scene. Prachtig gefilmd. Goede muziek.

Je ziet Roy van Eijk in actie en vette golven scoren. Maar ook Maartje de Sonneville weet het thuis uiteindelijk te regelen en pakt een paar mooie golven op haar longboard. En dan nog Roel van der Wilt, bij wie het lang onduidelijk blijft of hij golven zal scoren of niet.

De impact van de berichten service van Tobias van surfweer komt ook mooi naar voren (Check hier meer over de surfweer sms.)

Check vooral de Surfweer film hieronder:

SURFWEER:

Check ook hier de website van de makers: The Stoke Farm.

RECENSIES OVERZICHT
Surfweer film
Vorig artikelReview: Softtop Olaian 7’8 Decathlon
Volgend artikelHoe goed is surfskate training voor je surfen? | Surftips podcast #29
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.
surfweer-full-movie-bekijk-nu-de-filmDit is zeker een must see voor elke Nederlandse surfer. Een herkenbaar beeld. Prachtig gefilmd. Goede muziek.