kelly slater wint fiji proDit keer de Fiji Pro 2013

Surfers gaan graag naar de Tavarua Cloudbreak in Fiji op surfvakantie. Het is één van de meest uitdagende golven ter wereld. Uiteraard worden er ook surfwedstrijden georganiseerd. En afgelopen week was de Volcom Fiji Pro 2013 aan!

Het ging weer redelijk tekeer in het water. In de finale moest Mick Fanning het tegen de 41 jarige Kelly Slater opnemen. Met een lekkere 8ft deining wist Kelly dikke scores neer te zetten. Een score van totaal 19.80 (20.00 is het maximum).

Door deze winst is Kelly Slater weer nummer 1 in de tussenstand van het overall klassement.

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de finaledag.

Vorig artikelSurfvakantie in Frankrijk, Spanje of Portugal?
Volgend artikelFoto’s Surfana Festival
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.