Live to Sea

Lice to Sea is een verhaal waarin Freddie Meadows wordt gevolgd op een onvermoeibare zoektocht langs de ruige randen van Zweden, op zoek naar de grootste golven van de regio. Wie dacht dat er nauwelijks te surfen is in Zweden, kijkt zijn ogen uit.

Freddie Meadows: “Deze reis is lang en mooi geweest. Een reis die ik in veel opzichten voel, is net begonnen; het merendeel daarvan blijft ongedocumenteerd vanwege de mystieke aard en spontaniteit van de Baltische Zee. Het was de vroege herfst van 2019, ik zat op een eiland toen de naam Live to Sea in me opkwam. Het was de perfecte beschrijving van wat ik doe, van wat wij als surfers allemaal op de een of andere manier doen. Live to Sea is voor iedereen die zich verbonden voelt met de oceaan. Voor mij is deze film een ​​eerbetoon aan de missies en momenten die ongezien zijn gebleven. Het belangrijkste is dat het een eerbetoon is aan de magie van de natuur en de zee. ”

Bekijk de film hier

Vorig artikelUnnur. Bekijk deze surf docu van Chris Burkard
Volgend artikelHoe moet je je surfboard waxen?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.