Een paar heerlijke surfmomenten achter elkaar in Nederland afgelopen week; Dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober.

Dinsdag waren er de hele dag golven, maar de wind was lang spelbreker, totdat de wind in de middag ging liggen. Het getij erin kwam. En de surfers naar het strand gingen bij RapaNui / Surfana in Zandvoort.

De volgende ochtend een licht offshore ZZO briesje. Met afgaand tijd niet per sé de ideale omstandigheden voor Zandvoort. Wel voor Wijk.

Het bewijsmateriaal zie je hieronder.

Surfen Wijk aan Zee oktober 2022

longboarden wijk aan zee golven wijk aan zee

pad wijk aan zee naar de golven Wijk aan Zee surfen offshore Bottom turnsurf wijkiki 12 oktober 22 wijk aan zeee 12 oktober 22 wijk aan zee 01 12 oktober 22 wijk aan zee 02Tot de volgende!

Vorig artikelWaarom het orkaanseizoen goed nieuws is voor surfers
Volgend artikelRIF010 komt er
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.