Pel Me is de nieuwe bundel van onze/de Nederlandse surfster Martine Geijsels. Het bevat voornamelijk quotes en af en toe een kort gedicht. Het heeft vier hoofdthema’s: vrijheid, liefde, spiritualiteit en ambitie. Martine wilt de lezer inspireren om heel even ergens bij stil te staan, om te lachen, energie te krijgen om verder te gaan of om iets te veranderen.

Haar woordkunst is tijdloos. De teksten zijn kort en pakkend. Ze schrijft vol levenslust en met verrassende wendingen.

>> Bekijk en/of bestel ‘m hier

Een mooi cadeau voor jezelf of een ander. Thuis of op reis. Het past in elke situatie.

vandaag was te mooi voor woorden
daarom stop ik nu met schrijven

– martine geijsels

 Over Martine

martine geijsels pel meMartine Geijsels is een bekend surfster in de nationale en internationale surfwereld. Ze heeft meerdere thuisbasissen; Nederland, Portugal, El Salvador en Mexico. Vanuit daar reist Martine de hele wereld over, op zoek naar andere paradijselijke surfplekken. Haar Inspiratie tot het schrijven van quotes en korte gedichten, vindt ze in alle hoeken, gaten en zeeën van de wereld.

Pel Me is haar eerste bundel. Het heeft vier hoofdthema’s; ambitie, spiritualiteit, vrijheid en liefde.

Ook wenskaarten

Martine heeft ook twee series van tien wenskaarten uitgebracht.

wenskaarten martine geijsels

Die zijn zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar. De teksten zijn niet vertaald en je kunt er twintig verschillende gedachten en gedichten van haar op terug vinden. Alle illustraties zijn gemaakt door Chelsea Skye uit Canada. Ze maakt hele bijzondere illustraties en is wereldwijd bekend. Je kunt haar vinden op Instagram onder de naam: @lunarlilt

>> Bekijk en/of bestel ‘m hier

Vorig artikelSurfers niet bewust van hun eigen milieu-impact
Volgend artikel“Is dit de beste poncho ooit?”
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.