ressies designRessies Redesign is ontstaan dankzij de omkleed-poncho. Toen we begonnen met surfen bestonden er al omkleed-poncho’s. Wel vooral zwarte en blauwe en dan het liefst met een groot logo vol op de borst. We zijn niet zo van het zwart, dus kochten we een blauwe… Toch vonden we hem eigenlijk heel saai. Zo zijn we van verschillende handdoeken een eigen poncho gaan samenstellen en het resultaat was te gek.

In ons label combineren wij onze liefde voor surfen en design met respect voor onze planeet, door onze producten te maken van restmateriaal en overstock. In samenwerking met lokale sociale werkplaatsen laten we deze producten maken en creëren zo meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

En omdat stilzitten niks voor ons is, zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten van restmateriaal in samenwerking met de hulp van diverse lokale sociale projecten. Als we niet aan het surfen zijn dan dus…

Bekijk hier een paar voorbeelden. Maar veel meer op de website!

poncho jailhouse poppy back surf poncho poncho jailhouse poppy

Vorig artikelDeus in Indo – surfmovie
Volgend artikelTorren Martyn in Nias, Indo – surfmovie
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.