Tot 35% korting + 10% via Boardshortz.nl

Nu het zeewater weer iets warmer kouder wordt (zie hier), komt deze Spring Sale Deal wellicht als geroepen. Flinke korting dus op de SRFACE wetsuits.

Bijvoorbeeld deze, één van onze favorieten vanwege de stretch. Nu dus sowieso al voor 249,- ipv 349,-, maar via boardshorz.nl krijg je nog eens 10% extra korting. Dus betaal je ca 225,- voor deze 5/4.

spring sale op srface wetsuits

Maar ook de 4/3mm en de 3/2mm zijn in de sale

  • 4/3mm van 319,- voor 219,- -/- 10% extra korting via boardshortz = < 200,-
  • 3/2mm van 289,- voor 189,- -/- 10% extra korting via boardshortz = 170,-

Ga naar de site van SRFACE via deze link en gebruik onderstaande kortingscode.

10% bij SrfaceBehoefte om de diverse wetsuits van SRFACE nog te vergelijken, lees dan wetsuits van SRFACE vergeleken , waar we 3 wetsuits van SRFACE op een rij hebben gezet.

Of ga dus gelijk naar de site van SRFACE en gebruik de code hierboven.

 

Vorig artikelHet is bijna zover. Surfen in Rotterdam bij Rif010.
Volgend artikelSurf campings in Frankrijk
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.