Er staat best een aantal leuke en hele goede surf films voor je klaar op Netflix. Maar ook via andere on-demand kanalen. Dit is onze top 5.

Under an Arctic Sky

Deze film staat wat ons betreft met dikke stip op één: Under an Arctic Sky van Chris Burkard. Een verbluffende film met prachtige shots van IJsland. Voorheen op Netflix, maar nu helaas niet meer. Wel nog via Amazon. Zie hier.

Given

Over een stel met een klein kindje dat over de wereld reist. Het kindje leert op natuurlijke manier met de oceaan om te gaan. Heerlijk om te zien. Mooi voorbeeld. Ook deze is via Amazon Prime te zien.

Resurface

Te zien via NETFLIX. Een indrukwekkende film aka docu over oorlogsveteranen, die via surfen weer plezier krijgen.

Surfwise

Over de best wel aparte familie Paskowitz. Een bekende surfer en arts leeft met z’n gezin (9 kinderen) in een bus. Stel je maar eens voor. Ook via Amazon Prime te zien

Fishpeople

In deze ontdekkingstocht over de levensveranderende kracht van de oceaan vinden zes mensen met zeer verschillende achtergronden hun diepere levensdoel in de zee. Via NETFLIX te zien.

 

Vorig artikelHistorische sneeuwval in de maak
Volgend artikelOnze Franse passie voor de Bretonse lifestyle.
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.