Dat je in Bretagne goed kan surfen weet je ondertussen wel (aanname). Afgelopen jaren is het er steeds drukker geworden. Maar Bretagne heeft zoveel mogelijkheden dat dit gedeelte van Frankrijk zich fantastisch leent om op ontdekkingstocht te gaan. Ben je nog niet zo ervaren of wil je juist progressie maken. Dan zit je hier ook goed. Er zijn plenty surfscholen in Bretagne.

Surfscholen

En dat het drukker is geworden met surfers in het water in Bretagne heeft een voordeel. De vraag naar surfles is toegenomen. En dus zijn er ook meer surfscholen ontstaan. Zeker in het hoogseizoen (juli en augustus) vind je genoeg aanbod.

Surfschool in het Frans:

Ecole de surf

Hier vind vind je onze favoriete surfscholen:

Kerlaz

Surfschool in Kerlaz, bij Camping Kerlaz. De surfschool zit hier op de camping. Een goede en leuke camping ook voor surfers en gezinnen.

Surfschool Bretagne Tregeunnec
Surfschool op de camping

Baie de Trepasses

Eén van de bekendste spots in Bretagne. En hier zit de surfschool aan het strand. Wel zo makkelijk. De naam van de surfschool is ESB Audierne.

surfschool ESB baie de trepasses

surfen bretagne en surfles

Meer over Baie de Trepasses.

Mobiele surfschool

Een hele handige surfschool waar we zelf ook ervaring mee hebben is SoulSurfin Skol. De uitvalsbasis voor de surfles is Audierne. Omdat de surfschool eigenlijk een bus is, zie hieronder, kan de surfschool makkelijk verplaatst worrden naar de surfspot met de beste golven voor de les.
Mobiele surfschool
Surfles in Bretagne
Check hier SoulSurfin Skol.

Nederlandse surfschool in Bretagne

Zoek je les van een Nederlandse surfinstructeur? Check dan de diverse surfkampen die naar Bretagne gaan. Zo gaat Ozlines bijvoorbeeld elk jaar naar Bretagne en krijg je les van Nederlandse leraren. Check hier Ozlines voor meer informatie.

Meer over Bretagne

Meer weten over Bretagne? Ontdek hier onze Bretagne Surfgids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.